Search Mp3

Tempat Cari Lagu Terbaru 2017

VIA VALLEN - KONCO MESRA WITH ONE NADA (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

By

VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video)
FAST DOWNLOAD'

Title: VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video)
Size: 5.62 MB
Duration: 05:37
Views: 15909548
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: ONE NADA Record Official
Source: https://www.youtube.com/watch?v=L0UJSfmJhhc

Lirik Lagu Via Vallen Konco Mesra With One Nada (official Music Video)

Yen tak sawang Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone Mung sewates konco
Podo ra wanine Ngungkapke tresno

Yen kupandang Gemerlapnya mripatmu
Terpampang gambar waruNeng atimu
Nganti kapan abot iki Ora mok gugu
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

UPLOADE Niena_Andinie

Sungguh sayang Aku tak bisa
Langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan
Buatku tak tenang
Ini semua karna Hubungan pertemanan
Kau sudah biasa Anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku
Gara-gara kamu
Nyibakke atiku
Gati menyang aku
Sampek kegowo turu
Ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso
Konco dadi tresno

Nggereges awakku Naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemu
Sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyen konco Suwi saiki tak tresnani

UPLOADE Niena_Andinie

Yen tak sawang Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone Mung sewates konco
Podo ra wanine Ngungkapke tresno

Yen kupandang Gemerlapnya mripatmu
Terpampang gambar waru Neng atimu
Nganti kapan abot iki Ora mok gugu
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

UPLOADE Niena_Andinie

Sungguh sayang Aku tak bisa
Langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan
Buat ku tak tenang
Ini semua karna Hubungan pertemanan
Kau sudah biasa Anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku
Gara-gara kamu
Nyibakke atiku
Gati menyang aku
Sampek kegowo turu
Ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso
Konco dadi tresno

Nggereges awakku Naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemu
Sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyen konco Suwi saiki tak tresnani

UPLOADE Niena_Andinie

Yen tak sawang Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone Mung sewates konco
Podo ra wanine Ngungkapke tresno

Yen kupandang Gemerlapnya mripatmu
Terpampang gambar waru Neng atimu
Nganti kapan abot iki Ora mok gugu
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

Yen tak sawang Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone Mung sewates konco
Podo ra wanine Ngungkapke tresno

Yen kupandang Gemerlapnya mripatmu
Terpampang gambar waru Neng atimu
Nganti kapan abot iki Ora mok gugu
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

Maturthankyoouuu
Like Lagu Ini Ya

FAST DOWNLOAD