Search Mp3

Tempat Cari Lagu Terbaru 2017

NELLA KHARISMA - KOWE LAN KENANGAN [OFFICIAL]

By

Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan [OFFICIAL]
FAST DOWNLOAD'

Title: Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan [OFFICIAL]
Size: 3.8 MB
Duration: 03:48
Views: 1720108
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Milady Record Official
Source: https://www.youtube.com/watch?v=tqdAFVlIedk

Lirik Lagu Nella Kharisma Kowe Lan Kenangan [official]

KOWE LAN KENANGAN"
============

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki,
Mungkin kwe wis ra sudi

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku==========

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu

Mungkin wis dadi,Takdire gusti
Biso nyawang kowe ,nanging,
Tanpo biso nduweni

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki,
Mungkin kwe wis ra sudi

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku

=== trimakasi ====

FAST DOWNLOAD