Search Mp3

Tempat Cari Lagu Terbaru 2017

NELLA KHARISMA FT. PRABU - AKU CAH KERJO (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

By

Nella Kharisma Ft. Prabu - Aku Cah Kerjo (Official Music Video)

Title: Nella Kharisma Ft. Prabu - Aku Cah Kerjo (Official Music Video)
Size: 6.78 MB
Duration: 06:47
Views: 28542468
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Samudra Record
Source: https://www.youtube.com/watch?v=KyzmDq9pcHw

Lirik Lagu Nella Kharisma Ft. Prabu Aku Cah Kerjo (official Music Video)

Aku Cah Kerjo
Nella Kharisma & Prabu
[email protected] Ibnoe_Amierbebasan nunggu mongso rendeng
anggonku leh ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra teges cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnoku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi,
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku
nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani
ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal klendran
nyanding wedokan liyan

Mas Yen Pancen Kuwi Karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setyo
Ojo nganti kegodho wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir
aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah
ono neng njero dodo
ra ono tresno liyo
mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku
iki mung siji kowe
wani sumpah mati
neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke
ora mung ono lambe
tunggunen baliku
bebrayan tekan sak lawase

dek lungaku ra teges cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnoku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyO

kowe rasah sok mutusi,
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
kadang sinyal angel
marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar,
ora usah nggo nesunan
mergo tresno kui mestine akeh pacoban

sing tak jaluk kowe
ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu
sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen
aku iki mung cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jaluk kowe tetep setyo
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo

*MATUR SUWUN*

FAST DOWNLOAD