Search Mp3

Tempat Cari Lagu Terbaru 2017

NELLA KHARISMA - EDAN TURUN (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

By

Nella Kharisma - Edan Turun (Official Music Video)

Title: Nella Kharisma - Edan Turun (Official Music Video)
Size: 5.8 MB
Duration: 05:48
Views: 12911273
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Samudra Record
Source: https://www.youtube.com/watch?v=2wiyitGLq9o

Lirik Lagu Nella Kharisma Edan Turun (official Music Video)

::: EDAN TURUN :::

:: DEMY BANYUWANGI ::
:: Created : @Kakang_Aby ::

========
@@MARI [email protected]@
========
>>> ASYIIKWIIYY<<<

========
Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan Ikhlase
Welas sun nyangriko

Paran tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas
Nompo welas isun

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun

Serange ati,nisun
Serange welas, isun
Nemen nyang riko
Nyang rikonyangriko

>>> ASYIIKWIIYY<<<

@@ MARI [email protected]@

=======
Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan Ikhlase
welas sun nyang riko

Paran tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas
Nompo welas isun

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun

Serange ati,nisun
Serange welas, isun
Nemen nyang riko
Nyang rikonyangriko

@@ MARI [email protected]@

======
Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan Ikhlase
welas sun nyang riko

Paran tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas
nompo welas isun

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun

Serange ati,nisun
Serange welas, isun
Nemen nyang riko
Nyang rikonyang riko

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun

Serange ati,nisun
Serange welas, isun
Nemen nyang riko
Nyang rikonyang riko

:: Edited : @Kakang_Aby ::
:::

FAST DOWNLOAD