Search Mp3

Tempat Cari Lagu Terbaru 2017

NELLA KHARISMA - BANYU LANGIT (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

By

Nella Kharisma - Banyu Langit (Official Music Video)
FAST DOWNLOAD'

Title: Nella Kharisma - Banyu Langit (Official Music Video)
Size: 5.38 MB
Duration: 05:23
Views: 801654
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Samudra Record
Source: https://www.youtube.com/watch?v=OxrksV7C0oY

Lirik Lagu Nella Kharisma Banyu Langit (official Music Video)

CREATED:@SSAR_Yati_d4Sm
2017/10/06Suoro angin, angin sing ngreridu ati
Ngelingake Sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis, Ngetokke eluh ning pipi
Suwe ra weruh Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo
Ngalem ning dadaku
Tambanono roso kangen ning atiku
Ngalemo
Ngalemo ning aku
Ben ra adem Kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono Duwur kayangan
Watu gedhe Kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji,Seprene tansah kelingan

Ademe gunung mrapi purbo
Melu krungu swaramu Ngomongke opo
Ademe gunung mrapi purbo
Sing nang langgran Wonosari yogjokarto

FOLLOW & LIKE LAGU INI
SHOW SING ANAK RANTAU
SUPPORT BY @SSAR_GROUP

Janjine
Lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk Lungane ra nganti sore
Janjine
Lungo ra nganti smene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan grimis Telesono klambi iki
Jroning dodo Ben ra gareng ngekep janji
Ora lamis Gedene gon ku nresnani
Nganti kapan, Aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung mrapi purbo
Seng neng langgran Wonosari yogyokarto

Janjine
lungane ra nganti suwe-suwe
Pamet esuk Lungane ra nganti sore
Janjine
Lungo ra nganti smene suwene
Nganti kapan Tak enteni sak tekane

==TERIMA KASIH==

FAST DOWNLOAD